Dronekompetencecertifikat A2

Vi afholder løbende prøver. Datoer kan ses under tilmelding. Er der ikke lige en dato der passer jer, så tag endelig kontakt til os, så kan vi nok finde løsning. 

Skal i have flere til prøve, så kommer vi gerne ud til jer

Bemærk, at det ikke er et krav at købe teorikurset forud for A2 teoriprøven

Kompetencecertifikatet til kategorien A2 er adskilt fra de teoretiske dronecertifikater A1/A3, da fjernpiloten med dette kompetencecertifikat kan foretage flyvninger med større risiko i bymæssig bebyggelse.

Før du kan tage den teoretiske prøve i A2-kategorien, skal du have gennemført praktisk selvtræning. Derfor anbefaler vi også, at du har erhvervet dig det teoretiske dronecertifikat A1/A3, før du tilmelder dig prøven til kompetencecertifikat A2.

Det er fastsat i Forordning (EU) 2019/947 hvilke krav du skal opfylde som fjernpilot, når du vil flyve i kategorien A2 samt hvilke vægtklasser, der kan flyves iht. det respektive dronecertifikat.
Udover den europæiske forordning, skal du som fjernpilot til enhver tid overholde kravene i BEK nr 2253 af 29/12/2020 - Bekendtgørelse om supplerende bestemmelser til EU-forordning 2019/947 om regler og procedurer for operation af ubemandede luftfartøjer.